Ik kwam aanvankelijk bij Lucien na het ervaren van aanhoudende slopende pijn en ongemak in mijn onderrug. Ik boekte gemakkelijk online en kwam voor mijn eerste sessie.

Het was super interessant en omvatte een reeks diepe drukaanpassingen en bewegingen van de spieren die ik fascinerend vond. Lucien heeft een goed begrip van de onderlinge verbondenheid van de spieren.n topvorm en goed in balans. Ik voelde onmiddellijk opluchting na de eerste sessie en ik ben benieuwd wat er bij de volgende sessies gebeurt.  Ik moet eerlijk zijn dat ik ook een diepe emotionele ontlading heb ervaren die mijn lichaam verliet. Ik ben niet van plan om te stoppen na de 3 eerste sessies, omdat ik van plan ben om onderhoudssessies te doen die mijn lichaam in topvorm en goed in balans houden.

Dame 44

In het begin van mijn zwangerschap was mijn hoop op een gezonde bevalling (zoals de meeste moeders), maar zwanger zijn is natuurlijk beperkt tot het nemen van supplementen en wat medicatie om ongemak in je lichaam te bestrijden. Ik ontdekte dat Body Stress Release een veilige, natuurlijke en zachte techniek was die mijn lichaam hielp zich aan te passen aan mijn zwangerschap.

Ik had mijn laatste release met Lucien op 39 weken. Het loslaten van de spanning in mijn lichaam zorgde ervoor dat ik me comfortabeler en zelfverzekerder voelde om het geboorteproces in te gaan.

Ik kan nog niet zeggen hoe de bevalling zal verlopen maar mijn lichaam voelt alsof het goed functioneert. Ik voel me gezond en sterk en mijn geest is ontspannen. Ik vertrouw erop dat het een mooi proces wordt.

Ik moedig alle zwangere vrouwen aan om voor Body Stress Release te gaan, het heeft me veel opluchting en vreugde gegeven, dus ik weet zeker dat het hetzelfde voor jou zal doen.

 

Zwangere dame 28

Naar Body Stress Release Apeldoorn gaan gaf me aanhoudende verlichting van pijn (zonder medicatie) en het werkte op mijn hele lichaam: mijn spieren, botten en zenuwen.

Dame 51

Wow, na mijn derde sessie heb ik bijna GEEN pijn in mijn nek en de pijn in mijn rechterbeen is helemaal weg.

Ik heb meer flexibiliteit in mijn nek dan ik in tien jaar heb gehad.

Man 45

Ik probeerde Body Stress Release in de hoop dat het zou helpen omdat ik vaak hoofdpijn krijg. Na twee sessies was ik verbaasd dat ik maar één tablet voor de week nam in plaats van één elke dag. Lucien zei dat mijn lichaam zich aanpast, dus ik kan wat pijntjes hebben, maar ik heb zeker het gevoel dat mijn lichaam zichzelf probeert te genezen.

Ik ben blij dat ik geen pijntabletten hoef te knallen zoals vroeger, ik at ze als m en ms. Ik zou Body Stress Release Apeldoorn aanraden aan mijn eigen klanten en familie.

Dame 53

After only 2 sessions my lower back pains were gone, no more headaches and back to my happy self. I’m going for my third session to ensure all is perfect and will be go back once a month for maintenance sessions.

Man, 34

After having two operations at 7 years old Sierra’s* overall health was not what it should have been. She was experiencing headaches at school and struggling to concentrate. Her stomach was also bloated from the medication.
After two sessions of Body Stress Release she bounced back to her usual bubbly self.

Girl, 7

After 11 back operations since 2004 to fix my severe scoliosis the pain in my back returned. I know it is because I am old now but the pain is excrutiating. I was not sure what to expect going to Lucien but a friend of mine said she got a lot of relief because it works on the nerves that control the pain. After the first session my back was sore, he knew where all the sore spots were. But after one day I felt “almost human.” I had been taking 3 to 5 painkillers per day for months now, after the first session of BSR with Lucien I only took 3 tablets in two weeks after seeing him. I am so happy to have met Lucien and I am now seeing him every two weeks when he comes to my side of town. I am so happy I could cry and ecstatic to be able to play with my grandchildren and do social things again without pain.

Lady, 78